fredag den 31. august 2012

Anal kanal-gas ...på den fede måde

God røv og god weekend!

Alle I fem der trofast læser min blog, skal selvfølgelig ikke snydes for lidt underholdning fredag... Hvis du er sart, så stop med at læse nu. På den anden side - hvis du er sart - så er du nok slet ikke havnet på bloggen til at starte med...

Prutter. Gas. Fis. Flatus... Let's face it - det er ikke alle der synes det er sjovt. Jeg synes det er sjovt. Kæreste-Jacob synes også det er sjovt - så igår sad vi og analyserede på lyden af de prutter, der undslap 'baldeby'. Lavede selv en meget lille forsagt prut og vi kom frem til at det var ikke en prut der blev 'slået' - det var sådan set mere en prut der nærmest 'snublede ud'...
Og jeg bliver pavestolt, når yngste søn lige 'drejer på gashåndtaget' simultant med at han slår en MEGA skid. Så sætter jeg et gigantisk 'flueben' på mental-listen over, hvad en god mor lærer sine børn.

Min ældste ven i verden (som jeg desværre ikke ser mere), sagde altid...



"Jeg skulle hilse!!! ...Fra din røv og sige at det er noget værre lort, du går og laver".

Jeg har engang datet en mand, som på ingen måde kunne acceptere den tanke, at kvinder også prutter (eller skider...) - Jeg kunne naturligvis ikke lade være med at spørge om hvad Kronprinsesse Mary gør med den luft, der ophober sig i hendes elegante royale tarmsystem - men det fik jeg ikke svar på. Og så havde hans aversion mod emnet, sjovt nok den effekt, at jeg fik et bizart behov for at tale endnu mere om det. Need I say - det blev (HELDIGVIS) ikke os!

Nedenstående video er tilegnet ham og alle dem der deler hans anal-pertentlige holdning. Lad stortrommen buldre!! (...det sagde jeg også igår)

torsdag den 30. august 2012

A rebel without a cause...

Biblo badass...


Fik brev i går. Allerede før jeg åbnede kurverten havde jeg en grum mistanke om hvad det kunne være.
Brevet kan du se her:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jo jo. Den er god nok - jeg har modtaget trusselsbrev fra det offentlige. Trusler om låneforbud fra Odense
Centralbibliotek, fordi mit såkaldte 'lånegebyr' er oversteget den kæmpe sum af 300 kr.
 
Det mest syge er nok, at jeg på den ene side nyder det en lille smule. Det er godt for selvopfattelsen: En læsehest på kant med loven. A rebel without a cause. Oprør mod det offentlige Danmark. Mørkets fyrstinde…
Ærgelsen opstår, når jeg kigger på listen over de materialer, som har stillet mig i gæld: 
  • Madagascar Kartz (et spil til Wii - som ungerne ikke bruge 14 sekunder på)
  • Stenalderkost (en bog om kost, som viste sig at være utopisk at integrere i mit liv. De spiste åbenbart ikke chokoladekiks i stenalderen. WTF??)
  • Tempelriddernes Skat. (KÆMPE hit hos ungerne! - og måske i virkeligheden det hele værd…)
  • Hvis Din Kat Kunne Tale ( mangler kun yderlige 9 katte, 2 liter portvin og TV2 Charlie, for officielt at være skør KatteDame)

Det hele havde haft lidt mere 'kant' hvis der havde været tale om store tunge smukke kunstbøger, erotisk litteratur (det skulle jo være det nye sort), eksotiske kogebøger (eller endnu bedre EROTISKE kogebøger!!), ideologiske manifester eller fagbøger om pædagogik…
 
Det er ikke første gang at jeg modtager en skrivelse som ovenstående - og hvis jeg kender mig selv ret, så er det heller ikke sidste gang. Håber listen næste gang har lidt mere attitude. Må den være lang og awesome. (…det sagde hun også i går)

onsdag den 29. august 2012

Hang on...

Klatten på gulvet


Blev lagt ned af livet igår. Så måtte lige køre i pitstop og tage nogle virkeligt dybe indåndinger, mens jeg fantaserede om et ølkrus fyldt med portvin...
Og sige til børnene og mine søde forældre, at hvis de talte RET meget mere til mig, så ville jeg sandsynligvis implodere og en tyndfed klat snot ville ligge tilbage på gulvet.

Så hæng på - er tilbage igen senere idag.

mandag den 27. august 2012

Saksehånd og klisterbånd

Hvedemor mor er hjemmeeeeee...


Tror at selvmords statistikken for kvinder i mit segment, ville være MARKANT højere, hvis ikke kloge, dygtige mennesker have opfundet ting som disse...




Og imens pizzaen laver sig selv, så må jeg konstatere at jeg er blevet så gammel, at jeg ikke længere kan huske hvordan man indbinder en skolebog. Fåårk det er skidt...
Føler mig faktisk lidt som Edvard Saksehånd - dog fuldstændigt frarøvet sin finmotorik. 

Har en svag mistanke om at ældste Magnus og hans asperger træk, kommer på prøve når de ser resultatet.

Tape, tape og mere tape...  

Ugestart til salg

Kan man få udsat mandagen?

 
Kender du det? At være så træt, så man har lyst til at montere en permanent fuckfinger mod omverden? På nær naturligvis ens unger, som man kysser og krammer og som er den største og vigtigste årsag til, at man ikke bare kravler tilbage i skyggen. Kysser og krammer - indtil de spørger en gang for meget - og så giver man dem også lidt fuckfingeren… bare inde i hovedet.
 
Har drukket virkelig meget kaffe allerede, for at holde kadencen - så der er faktisk gode chancer for, at jeg skider i bukserne senere på dagen.

Det var forresten en rigtig sjov fest i lørdags. Det havde været super fint, hvis jeg havde opført mig som jeg var klædt... pænt og feminint. Det gled en smule med det - og jeg håber egentlig selv, at jeg snart holder op med at putte brødpinde op i næsen :-/
 
Skrives ved. Hvis jeg ikke sidder på lokum.

lørdag den 25. august 2012

Saturday live...

Lørdags stemning...

Har lige hørt ordet 'glimmermis'... Det er IKKE den der ligger i håndvasken. 

'KÆFT mand - det er en dum kat den der...







KÆFT mand... hvor gammel er jeg?



KÆFT mand - det er en dåm blondine hende der...

fredag den 24. august 2012

Husk posen med våben!!


Bizzare sætninger man høre sig selv sige, når man er mor:


1) Husk posen med våben!! 
Noget jeg siger rigtig tit pt. eftersom yngste søn jævnligt slæber rundt på HELE sin våbensamlig. Imidlertid tænker jeg, at det er en sætning jeg skal være varsom med at bruge i lufthavnen ved sikkerheds tjek…

2) STOP så den PIKKESNAK!!!
Åbenbart et emne, som aldrig rigtig bliver kedeligt. Gider bare ikke rigtig at tale om det, mens jeg spiser farsbrød. (Ihvertfald ikke sammen med ungerne…)

3) Vand?!?? Om du må få VAND?? Nej, men du må ta' et glas cola…
Tjah… okay - var midt i meget vigtig samtale med veninde og så står der et barn og forlanger et glas vand… Var ligesom nødt til at prioritere.  

Fagspasser

Ved det er fagidioti i dets reneste form - men holdnukæft hvor jeg ka' li' at kigge på min Pantone farvevifte <3

torsdag den 23. august 2012

Legende børn. Sæt farten ned!!

Vil bare høre om der er nogen der har fundet "Manual til Voksenlivet"???


Puuuuha. Da jeg bestilte pakken med "Kæmpestore Forpligtelser" glemte jeg åbenbart at tage manualen ud af kassen og troede i et langvarigt anfald af ungdommelig naivitet, at jeg bare kunne navigere sådan efter vind og vejr, gynger og karuseller…. du ve'

Jeg tog fejl. Lige nu findes der ikke kaffe, cola og syntitiske stimulanser nok i verden, til at jeg på en enkelt dag kan overskue: Travl arbejdsdag, indkøb, en tur i fedeklubben for at blive vejet, aftensmad til børn, valg af forsikringer, aflæsning af kmtæller i gammel bil, høflig snak med handicaphjælper, sms til min mor, vask af børn, putning af børn, betaling af regninger, skitsetegning af værelse i nyt hus og så er der naturligvis 'det løse'... 

Så lige nu sidder og venter på at min far og mor kommer og ordner EN DEL af sagerne. Imens vil jeg sidde under dynen, læse en Jumbo bog, mens jeg spiser Prinzen Rolle og drikker kakaomælk (naturligvis sammen med drengene). Har sådan på fornemmelsen at jeg kommer til at vente lidt længe og HELT sikkert forgæves. Er nødt til at lette røven selv i stedet… DAMN.

For at holde gejsten oppe gentager jeg i hjernen (på sindssyg-måden) mantraet: Selvgjort er velgjort... Husk det, Søgaard - Selvgjort er velgjort!!! (...det sagde hun også i går)


 

onsdag den 22. august 2012

Mig og Foxy

Vita Krap - nyttigt for første gang...

Var ude at handle igår og købte for første gang en ægte rulle Vita Wrap…. Nu tænker du nok, at det er fordi at jeg kan lave små fine pakker med økologisk frugt og kokosolie-mættede snacks, til ungernes madpakker og den slags - pakke maden fint og nøjsomt ind - som en den speltmor jeg (ikke) er. 

Nope. Aint gonna happen. Skal bruge det til at vikle om min arm - og min nye tatovering.
Den ser sådan her ud:

 

Jeg er pis'glad for den - og mig og Foxy bliver rigtig gode venner. Og NEEEEEJ, det er ikke en ulv - eller en kat, eller en hund og hvis der kommer flere dumme forslag, så sma'rer jeg mæ flaa' hååånd!!

Har lovet yngste Uffe, at jeg kun får EN til tattoo udover denne. Vi har heldigvis ikke talt om størrelsen - muahahahaha (det sagde hun også igår!)

tirsdag den 21. august 2012

WTF??

Vil gerne vide hvem FANDEN der har:

1) ... fyldt mit hus med edderkopper? De sidder i alle hjørner - og smasker påtaget når jeg går forbi. Der mangler en hamburgerryg i køleskabet…

2)... klippet Mikkel Hansen? Knæhøj karse, men 70'erne er overstået. Læg nu det billede af Poul Kjøller væk.

3)... fundet på det der med sidespejl til cykler? Hvis du ikke kan kigge dig over skulderen - så bør du altså heller ikke cykle. Hvis du er for DOVEN til at kigge dig over skulderen - så bør du altså HELLER ikke cykle. Hvis du bare synes at sidespejle er supersmart, så bør du få hovedet undersøgt... (og derfor heller ikke cykle).

4)... sørget for at stort set alt der smager godt, også feder urimeligt meget?? Og NEJ, jeg kan ikke spise en frugtfallos - aka banan! (...det sagde hun også igår!)

søndag den 19. august 2012

Lige katte ørler bedst - skæve katte rammer mest


Lige katte ørler bedst - skæve katte rammer mest

Schyyyh! Hvad er det for en lyd?? Spurgte Kæreste-Jacob, da vi spiste morgenmad. Hvad vi hørte, kan ikke sådan rigtig gengives med bogstaver, men jeg vidste med det samme hvad det var. Det var katten som ørlede i stuen - en ret intens gang djævleudrivelse liiiige midt på parketgulvet.

Det der med at tørre andres bræk op (og egentlig også ens eget) er uden sammenligning noget af det mest ULÆKRE - vi taler kadaver-vammelt her!!. (Når det er ens eget, så er man bare så fyldt med selvmedlidenhed, at man ikke mærker graden af klamhed.) Og jeg vil gå virkelig langt, for at undgå at havne i den situation - hvilket måske også var årsagen til at jeg resolut og hurtigt, samlede verdens sødeste Pjuske op, for at bære hende ud på terrassen - regulær damage control.

Desværre havde jeg ikke taget i betragtning, at processen i Pjuskes mave måske var lige lovlig fremskreden - og desværre var den vinkel og hastighed jeg løftede katten i - årsag til, at jeg i stedet for nærmest fik spraymalet en del af stuen med tyndt, lysegult bræk… Og nej, det var ikke kun gulvet det gik ud over, det var også stolen og skænken og ned i skuffen…    

Der er mange der ikke kan li' katte og der er mange gode grunde til hvorfor - (også hvis man ser bort fra deres trang til at flashe røvhullet) - Og jeg er klar over at jeg lige har smidt en relativt stor pind på netop det bål, men det VAR jo i sidste ende ikke hendes skyld. 
Det var min egen skyld og sådan er det nogen gange med damage control - man vil så gerne begrænse skaden for sig selv eller andre - man gør det i allerbedste mening, og så fucker man totalt op, på den der måde hvor et ordinært 'undskyld' virker lige i underkanten. 

Just don't blame the pussycat! (…det sagde hun også igår).
  
Ps: Tak til verdens bedste kæreste-Jacob, som var ham der lavede VELLYKKET damage control på min stue og tørrede det værste bræk op. 





lørdag den 18. august 2012

Sex, obligationslån, cykelstier og tatoveringer


Sex, obligationslån, cykelstier og tatoveringer

Kender du det? At tankerne indimellem står i kø oppe i hovedet… eller at man måske ligefrem har tankemylder… Det lyder top nice og kvantitativt, men når man har prøvet det, så ved man godt at situationen ikke er specielt ønskværdig.

Problemet er bare, at jeg indimellem havner i en tilstand, hvor tankemylder-tilstanden virker som meditation ved en skovsø i det fjerneste Sverige. Det der sker for mig er vel næsten tankemylder på epos. Min mentale tilstand går over i 'den tæt trafikerede ottesporede tanke-motorvej med trafik i begge retninger'. 
Som igår, da jeg på under to minutter nåede at tænke på mit næste måltid (jeg er på kur, så jeg madfantaserer en del), sex, fordelene ved Flexlån fremfor fastforrentede obligationslån, hvorFOR jeg taber mit hår, gardiner i mit nye hus samt hvordan min næste tatovering skal se ud og forøvrigt hvor den skal være. Parallellt kommer naturligvis noterne til ovenstående tanker  - de kører ude i nødsporet, som sådan en slags autohjælp. 

FÅÅÅÅRK!!! Er der noget at sige til at man bliver TRÆT???

Gør jeg virkelig det mod mig selv? Og kan det passe at man slet ikke kan styre den proces - eller skrue ned for trafikken? Eller er det måske sådan det må blive, når man alt alt for ofte øver sig på disciplinen multitasking - så man fx på EN gang ser tv, læser et magasin, spiller wordfeud, sms'er og spiser imens man lige forsøger at fordøje dagens mødeaktivitet. 

...Mindfullness - a full mind? Det tror jeg nok. My mind, er ihvertfald HELT fyldt op! 

Måske skulle man se om man kunne få hjernen til at være som en cykelsti i stedet. Jeg tror det vil føles godt - så sæt farten ned og nyd tempoet!!  (… det sagde hun også igår)