torsdag den 28. marts 2013

Sådan skal den torsdag skæres...

Har lige holdt en masse påskeferie med drengene. Vi har haft virkeligt travlt - bl.a. er der blevet investeret i et nyt familiemedlem; Hannibal, som vejer ca det samme som en hudfarvet ankelsok af nylon. Hannibal er en sibirisk dværghamster og offer for yngste Uffes ufiltrerede hengivenhed. Det er underholdende, dejligt og hver en lille gnaver-lort værd at bevidne.The things you do for love.

Det har været nogle helt fantastiske dage - med unger, familie og gode venner. Føler mig i den grad stinkende rig på social kapital - og kan mærke at det bliver et pissegodt forår.

Brint it on.

Eller som Uffe synger: 'I'm sexy and I'm homeless'... en lidt mere, hvad skal vi kalde det... socialrealistisk version end den originale 'I'm sexy and I know it'.


torsdag den 21. marts 2013

Plus x plus = ?

I denne periode får jeg mange gode velmenende råd om, hvordan man kommer sig efter sådan brud, som jeg står i slipstrømmen af. Jeg får sgu sådan lyst til at dele svarene med jer...:

  • Det skal kneppes væk... (øh med Thomas Holm?? Hva'? HVA??? ;-D)
  • Det skal skrives væk... (I'm trying)
  • Det skal drikkes væk... (har prøvet - løb tør for portvin)
  • Det skal shoppes væk... (I wish!)
  • Pas på nu dig selv (Ja tak, men HVORDAN f... gør man det?)
  • Nye tider, nye dillere (absofuckinglutely)
  • Bliv vred!! (excuse me, but have we met...??)
  • Det skal trænes væk (excuse me, but HAVE WE MET??!?)
  • Keep calm and sparkle

Og så har jeg naturligvis tænkt lidt over og spurgt lidt indtil rundt omkring, hvornår man mon er klar til at date lidt igen. Hvornår kærlighedens kindhest mon har lagt sig så meget, at man igen kan orientere sig ud mod verden og det andet køn... Har fået følgende input: 

  • Når han er kørt...
  • Om et halvt år (- Er du zenzyg...?!?)
  • Nåmmen så om 3 måneder...
  • Når du lige har ro på igen (excuse me, but have w.... )
  • Lige når du har lyst!

- Så der er noget der tyder på, at jeg har mulighed for at blande min HELT egen cocktail her. Jeg tænker... noget i retning af: Når jeg har lyst, skriver jeg til Thomas Holm, shopper mig (glimmer) lækker på vej til vores date, så drikker vi os fulde og så knepper vi det væk... eller.... Nå ja, tanken var sjov, sålænge den varede.

Ingen panik. Det var gas. Der er stadig ro på bolden.

onsdag den 20. marts 2013

Hovedet ud af røven...

Mandag aften var jeg til et foredrag med Michelle Hviid... og hvis du ikke ved hjem hun er - så kan du se det her:
http://michellehviid.dk/
 
Michelle er en supersej og sympatisk dame, som når hun får talt sig varm, virkelig kommer ud over rampen med sin energi og sit budskab. Så hvis du trænger til en lille kærlig kindhest, så synes jeg du skal se om du kan nå at fange et af hendes foredrag.
 
MOD var et af de emner der blev berørt. At være modig. Et prædikat som jeg ganske ofte får klistret på mig. Jeg bliver altid glad, ydmyg og taknemmelig når nogen mener det om mig - men når også at tænke, at det er nok fordi folk ikke kender mig...
Og så mandag aften - ja, så fik jeg sørme sat ord på følelsen af Michelle, som sjovt nok beskrev det samme. Det handler slet ikke om mod - det handler om frygten for at gå glip af noget... og I Michelles bog 'Skru op for Livet' står så fint: 'Sårbarhed, mod og handlekraft er de uadskellige tre'

Bum. Så giver det sgu mening at være mig alligevel. Jeg stiller nemlig gerne mig selv HELT ud på kanten (med risiko for styrt) - hvis det betyder at jeg bagefter kan se mig selv i spejlet og sige, at jeg gjorde ALT hvad jeg kunne.     
 
Michelle talte også om 'at tage hovedet ud af røven'... Og hvis man skal filosofere lidt over den frase, så må man sige, at det det er der mange mennesker der ville ha' stor gavn af. Det er en kropsholdning der klæder de færreste - men hvorfor har man det så alligevel? Har prøvet at lave en liste med fordele og ulemper, hvis man er havnet i den position:
 
Fordele:
1) Det er varmt og trygt
2) Man kender udsigten
3) Man kan være der i fred
 
Ulemper:
1) Der er trangt
2) Det stinker
3) Udsigten er røvsyg
4) Der er ensomt
5) Solen skinner ikke
6) Man får ondt i ryggen
7) Svært at rykke fremad
 
Ja, listen taler sit eget tydelige sprog. Tror jeg vil arbejde på at få hovedet ud - det kan være at det tager lidt tid - og jeg skal ha' lidt hjælp - men jeg er faktisk sikker på at det er umagen værd.
 
Se DET var en god aften! (...det sagde hun også igår)

onsdag den 13. marts 2013

...forpustet farvel

Jeg holder lige et par dages pause med klovneriet.... Lige nu kører der så mange tanker i mit hoved - at hvis jeg prøvede at gengive det, så ville det være som at tv-rapportere fra 8 forskellige brændpunkter rundt omkring i verden.
Det er ikke sørgeligt eller depressivt. Jeg er ikke i sorg-koma eller krise... kun i den forstand, at jeg er ved at tage afsked et kapitel - for at gøre plads til noget nyt og andet.

Vreden er væk. Gamle spøgelser skal kysses farvel, kærligt og blidt, men fast og bestemt - og nye ideer og tanker skal ha' lys, ro og plads til at spire.

Jeg ved det... sådan en gang økologisk hippie-pis. Men det er sådan føles.

Bum.

fredag den 8. marts 2013

The Ultimate Truth

Idag er det Kvindernes Internationale Kampdag og I der kender mig privat ved, at det er en sag der ligger mit hjerte meget nært... I røven på det, så tænker jeg så efterfølgende alligevel, at jeg har det med den dag ligesom jeg har det med Jul, Valentinesdag og andre såkaldte helligdage: Jeg vil gerne SELV have lov til at bestemme hvornår jeg skal udtrykke min kærlighed, dyrke min religiøsitet og kæmpe for mit køn...

Lige nu føler jeg ikke for, at hejse det kønspolitiske flag. Alt for meget uretmæssig bitterhed ville følge med fra kølvandet af min egen private situation lige nu og dermed mudre det vigtige budskab - og det gavner ihvertfald slet ikke nogen. Hverken Jer eller mig.

MEN... I skal ikke snydes helt.
 
Der findes få helt uomtvistelige sandheder i livet. Og som en fyr med urimeligt dårlig frits har udtalt: 'Alt er relativt'. Jeg er dog alligevel faldet over en sandhed der er næsten ligeså bombesikker, som det faktum at vand er vådt, himlen er høj og at mænd ser porno... Et diagram, der holder HELE vejen:

onsdag den 6. marts 2013

Mere lagkage end lort

Det er jo ikke fordi, at jeg ikke kan finde så rigelige mængder af egenoplevet Weltschmerz, at servere for Jer i disse dage. Jeg har masser på lager. Jeg har faktisk så meget, at 'nogen' meget meget gerne må hente noget gratis - for jeg kan helt ærligt NÆSTEN ikke bære det. Just saying. Og i morgen fylder det mig muligvis op igen for en stund - men idag har der heldigvis været et vidunderligt mentalt break.

Jeg har været så heldig at få lov at deltage i kurset Kreativ Konceptudvikling. 3 x 2 dage med fokus på kreativitet og hvordan man udvider evnen til at tænke og handle kreativt i sine arbejdsprocesser... Det lyder muligvis lidt nørdet, men det ER altså virkelig noget der kan give mig '111' ned af hagen af ren begejstring. 

Dagen idag foregik på IBC i Kolding. Og HoldNuKæft nogle fede lokaler - og rar uhøjtidelig stemning. Og søde og inspirerende mennesker. Udfordringer, meningsudvekslinger, erfaringer, nye værktøjer - alt sammen præsenteret og styret af Janne Høgshøj - og til sidst lige 2 gode timer med Jesper Outzen, som fortalte om sociale medier. Emnet var pænt spændende i sig selv - men Jesper delte også ud med rund hånd af tricks, tanker og personlige erfaringer, som gjorde det hele ekstra nærværende og relevant. Stort bifald herfra!
 
Det kan godt være, at jeg ELSKER at sidde bag min skærm med min kaffekop, radioen der kører og opgaver i stak - men når jeg deltager på dage som idag, så holder min hjerne en kæmpe fest bagefter. Uden tømmermænd dagen efter, vel at mærke... 
På vej hjem i bilen, var jeg faktisk så optaget af alle de tanker og ideer dagen havde genereret, at jeg var ved at misse 'min' motorvejsafkørsel. Til gengæld ved jeg så nu, hvad mange af mine kommende alene aftener skal bruges på. 

Nå en dør lukkes, så åbnes en ny. Så sandt, så sandt...

Og hvis du vil give dig selv en gave - så brug lidt tid på det her: